Nyheter

Grillvarer til torgs: En god grilleksponering kan være så mangt. Her er det realt trøkk på Coop Extra Førde i 2013.

Bli en grillvinner i 2016!

Del bilder av butikkens beste grilleksponeringer på Facebook og vinn en inspirerende helaften for opptil 15 av butikkens ansatte!

Publisert Sist oppdatert

Av Pål H. Christiansen

Dagligvarehandelen og Haugen-Gruppen viderefører sin årlige grillkonkurranse også i 2016, men nå med en ny vri: Denne gang kårer vi måneden beste grilleksponering i butikk i hver av grillmånedene mai, juni og juli.

Gjelder å starte tidlig

Husk at de beste kremmerne starter grillsesongen tidlig og er beredt når grillivrige kunder dukker opp i butikken. Allerede fra påsketider braker det løs, og så mye som en tredjedel av omsetningen ut av butikk av tilbehør som grilloljer, marinader og glaze skjer allerede før vi feirer 17. mai. Dette salget er tapt om man ikke er på ballen helt fra starten.

Del dine bilder

Alt butikkene trenger å gjøre er å bli medlem av Facebook-gruppen Dagligvarehandelens Grillkonkurranse og dele bilder av sine beste grilleksponeringer der senest innen klokken 12.00 den siste dagen i måneden, så er man med i vurderingen. Hvert bilde kan ledsages av en kort billedtekst, men lengre utdypninger ønsker vi ikke. Her er det bildene som skal fortelle.

Konkurranse, vil fokusere på følgende elementer ved grilleksponeringene:

  • Plassering/sameksponering
  • Produktmiks
  • Plakatering, miljøelementer, oppskrifter, inspirasjon
  • Kreativitet
  • Begivenheter
  • Informasjon, hygge og god mat

I begynnelsen av juni, juli og august vil månedens beste grilleksponering kåres. Juryen består av Daniel Barry fra Haugen-Gruppen og Are Knudsen fra Dagligvarehandelen.

Premien for hver av vinnerbutikkene vil være en matinspirasjonskveld for opptil 15 medarbeidere på et sted ved eller i nærheten av butikken. Haugen-Gruppen stiller med kokk, ølkelner og annet fagpersonale og byr på en matreise med smaker fra hele verden. Tid og sted fastsettes etter nærmere avtale.

Powered by Labrador CMS