God stemning da Meny Rona og Meny Grim ble feiret som månedsvinnere i årets grillkonkurranse.

Inspirasjonskveld for grillvinnere

Publisert: 29. august 2016 kl 10.59
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

I årets grillkonkurranse, som arrangeres av Dagligvarehandelen i samarbeid med Haugen-Gruppen, var det to butikker fra samme region som stakk av gårde med en månedseier. Dermed avholdt Meny Rona og Meny Grim matinspirasjonskvelden sammen, og møtte opp på Gladkjøkkenet for en 5-retters meny bestående av tapas-retter, Tabasco-marinerte kylling klubber, helgrillet indrefilet og dessert laget av Ryvita Müsli crunch knekkebrød, syltetøy av villblåbær og gresk youghurt med vanilje.

Matlagingen var et lystig fellesprosjekt.

Det rapporteres om god stemning hele kvelden, og det var lagt opp til hygge med musikk, pauser med prat og kos, litt matlaging og god drikke fra Haugen-Gruppens ølsortiment.

– Matinspirasjon handler ikke bare om å spise, sier corporate chef Daniel Barry i Haugen-Gruppen.

– Det handler også om å kunne lage enkel mat med mye smak! I løpet av kvelden viste jeg blant annet hvordan man enkelt kan lage en Coleslaw à la Daniel, som jeg ydmykt kaller den, sier Barry med et smil.

Barrys coleslaw består av 1 del Heinz majones, 1 del creme fraiche, 1/2 del frenches grov sennep og 1/3 sambal oelek. Tilsett det du vil av finhakkede grønnsaker og servér.

– Grillkonkurransen har vært en fantastisk opplevelse. Mange har sendt inn bilder og vi ser at det ligger mange timers arbeid bak flotte eksponeringer med marinader og grillsauser fra våre merkevarer, samt nydelige og fristende ferskvareeksponeringer. Denne gjengen Meny Rona og Meny Grim viser vinnerglede og sto på til siste time! Matinspirasjonskvelden ble en sann glede og vi koste oss til kvelden fikk en ny dato, forteller Barry.

Du ser flere stemingsbilder fra kvelden på Dagligvarehandelens grillkonkurranse på facebook. Er du ikke medlem? Det burde du bli. Ikke bare kan du se mange fine eksponeringer, men da er du også klar når vi drar igang neste runde!

Daniel Barry i Haugen-Gruppen hadde med seg en anselig mengde varer fra selskapets sortiment da han hadde regien på inspirasjonskvelden for de to Meny-butikkene.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb