Nyheter

Salma Burger er finalist i Årets måltid

Salma Burger er klar for finalen i Årets måltid som går av stabelen 6. januar i Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært stolte og glade for at en anerkjent fagjury har vurdert vårt nye produkt, Salma burger, som en verdig finalist i Årets Måltid 2016, sier administrerende direktør Tine Hammernes Leopold i Salma i en pressemelding.

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge, og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling innenfor mat og drikke. Kåringen startet i 2008, og målet er å vise frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert.

I år er det bred geografisk spredning på finalistene, noe som er svært positivt for kåringen og mat-Norge. Salma burger er blant finalistene fra delfinalen i Tromsø, sammen med produktene Økologisk laks (Flakstadvåg laks AS) og Fersk ishavsrøye (Sigerfjord Fisk AS).

Salma burger er kun tilsatt 0,7 gram salt for bindingens skyld. Forbrukeren står da helt fritt til å krydre burgerne etter smak og eget ønske.

– I tillegg til høy kvalitet, er også burgerne veldig enkle å tilberede. Burgerne kan legges rett på grillen, eller tilberedes raskt i en panne, og egner seg både som en enkel hverdagsmiddag eller som et produkt for ekstra helgekos, sier Hammernes Leopold.

Dommerne som kåret sjømatfinalistene i delfinalen i Tromsø er: Wenche Andersen (TV2, juryleder) Sigrid Rafaelsen (Umami Harstad), Gunnar Jensen (Mathallen i Tromsø), Gissur Gudmundsson (Island) og Petter Markussen (Festivalsjef Smak Nordnordsk matfestival). Etter innledende delfinaler i Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø skal finalejuryen samles i november.

Årets finale finner sted i Stavanger 6. januar 2017.

Powered by Labrador CMS