Nyheter

Solskjær blir Norsk Tipping-ambassadør

Ole Gunnar Solskjær er Norsk Tippings nye ambassadør for selskapets samfunnsoppdrag.

Publisert Sist oppdatert

Samme dag som Lotteritilsynet sier det vil gå hardere til verks overfor bloggere og andre kjendiser som fremmer utenlandske spilleselskaper, blir det kjent at norges største fotball-kjendis, Ole Gunnar Solskjær, slår et slag for fellesskapet og grasrota.

Fra 10. juni vil Ole Gunnar Solskjær være tilknyttet Norsk Tipping som ambassadør for selskapets samfunnsoppdrag.

– Ungene våre trener på baner og i haller som er finansiert av det norske fellesskapet, der pengene nordmenn har bidratt med gjennom Norsk Tipping blir gitt tilbake til samfunnet og frivilligheten. Jeg sa ja til å bli ambassadør fordi jeg liker å være en del av dette fellesskapet, og ønsker å gjøre en innsats for at norsk frivillighet får best mulig vilkår i sitt arbeid for barn og unge, sier Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding.

Han gir med dette klart sin støtte til den norske spill-modellen. Solskjær sier i pressemeldingen at den norske enerettsmodellen fungerer godt, og at han ønsker å støtte denne måten å regulere spillmarkedet på.

– Det er en ordning jeg tror på, og kan stå for. Det er den eneste måten mange av våre idrettslag kan bestå på, og dermed gi våre unge en arena der de kan møtes, sier Solskjær.

Norsk Tipping er glade for å få Solskjær med på laget.

– Solskjær er en flott representant for verdiene norsk idrett er tuftet på, og vi gleder oss til å samarbeide med ham. Vi vet at han sitter med mye erfaring og kompetanse som vil komme til nytte i vårt arbeid, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Sagstuen, selv tidligere idrettsutøver.

Powered by Labrador CMS