Stabburets Middagsgryter

Publisert: 30. juli 1997 kl 00.00
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Stabburet kommer nå på markedet med et helt nytt konsept innenfor ferdigmat; Stabburets Middagsgryter, for drysedisken. I første omgang kommer middagsgrytene i to varianter. Den ene er en Pasta & Kalkun-rett, som består av pastasløyfer, saftige kalkunbiter, brokkoli, gulrøtter og champignon i ostesaus med urter. Den andre varianten er en pølse & potet-gryte. Den består av småpølser, potetbåter, røde bønner, paprika og mais i tomatsaus. Dette er komplette hverdagsmiddager som er enkle og raske å tilberede. Tilberedningen skjer ved å helle posens innhold i en gryte, tilsette 3 dl væske, koke opp og la retten småkoke i 2 - 3 minutter. Ferdig tilberedt er gryten på 900 gram. En egen fryseteknikk bidrar til å bevare råvarekvaliteten.

Annonse

Ledige stillinger – Dagligvarejobb