Nyheter

Humor

Publisert

Bilringer på Nutrilett

De fete og fornøydes siste skanse har falt: Nå har til og med Michelin-mannen måttet slanke seg. Mannen med bilringene har nå dukket opp i en betydelig mindre avrundet versjon for å markere 100-årsjubileet som Michelin-ansatt. Tynnere og mer smilende skal han nå se ut som den lederen han er, ifølge Michelin.Men det hyggelige navnet får han i hvert fall beholde: Bibendum, av latin \"Nunc est bibendum\", som grovt oversatt forteller at nå er det tid for å drikke. Hva nå det har med bildekk å gjøre.

For å få Bibendum til å se ut som en næringslivsleder (t.v.) ville det kanskje vært mer nærliggende å bytte ut garderoben enn å slanke ham?

Potet-maling

Britiske forskere har utviklet en miljløvennlig maling som bruker poteter som hovedingrediens. Den stivelsesbaserte fargen skal også være billigere å produsere enn dagens malinger, melder The Sunday Times. Avisen nevner imidlertid ikke konsekvensene for hobbymalere som tar skrittet fra terpentin-sniffing til låverød akevitt.

Nå også som maling.

Costa del Solivenolje

Toscana (eller Chiantishire, som britene sier) har et godt navn på den andre siden av Nordsjøen. Så godt at The Sunday Times hevder å ha avslørt at extra virgin olivenolje fra Toscana som selges hos for eksempel Marks & Spencer, Safeway eller Waitrose, kan komme fra Costa del Sol, Hellas eller Tunisia.Hva blir det neste? Vestlandslefse fra Finnskogen?

Powered by Labrador CMS