Nyheter

Humor

Publisert

Krypskytter-forgiftning

Den russiske bjørnen er ikke til å spøke med, i alle fall ikke for dem som spiser den. Over 60 mennesker ble før jul alvorlig matforgiftet i byen Zima i Sibir etter å ha spist dårlig bjørnekjøtt, ifølge nyhetsbyrået Itar-Tass.Det dårlige bjørnekjøttet kom visstnok fra en krypskytter som hadde røykt kjøttet hjemme på gården og solgt det videre uten å ta omveien om den obligatoriske veterinær-kontrollen.

Eksempel på bjørn som ville vært tryggere å spise.

BananaRama

Det er ikke måte på hvilke mer eller mindre sannsynlige sammensetninger av forstavelser vi må lære oss etter 1997s revolusjon innen frukt og grønt.Om sammensetningene er de mest logiske, får andre avgjøre. Men da ryktene dukket opp om Bama og Rema, for eksempel, hadde jo de fleste ventet at det nye barnet skulle hete Rama, slik at hver av foreldrene fikk med tre av bokstavene i navnet sitt i stedet for bare to.For ikke å snakke om NorgesGruppen (NG), Gartnerhallen og Bama, da. Med bare Gartnerhallen involvert, gikk tipsene absolutt ikke i retning av kjedelige No-Ga, men snarere mot det langt enklere Gang. Og med Bama også med i bildet, ville det blitt Bang.Men kanskje noen engelskkyndige rett og slett forklarte Leiro, Bakkeland, Flaen & co hva Gang og Bang ville betydd sammen? Da ble det nok Rama-skrik, tipper vi.

Modifisert og militært

Kabinpersonalet på Bardufoss flystasjon har misforstått hele greia med genmodifisert mat, skal vi tro en melding i Forsvarets Forum. Flysoldatene fikk nemlig servert suppe med tilsatt lateks, i form av et utrullet kondom (så gjennomhullet at det trolig hadde vært på feltøvelse med skarpe skudd først).Det er trolig snakk om en enkel form for genmodifisering, der de genbærende cellene puttes rett i maten. Hvis det da ikke var noen som syntes det var for mange bakterier i suppekjøttet, og ville hindre dem i å formere seg.

Ukjent kjendis

Visste du at styreformannen i Landbrukssamvirkets Felleskontor har historiens mest omfattende rulleblad hos norske advokater? Hofforganet Nationen presenterer styreformannen som Peder Aas, et kjent navn fra utallige rettssaker og tvister om alt det sannsynlige og usannsynlige som en jurist kan tenkes å komme borti. Det er jo et under at den mannen rekker å styre felleskontoret mellom alle rettssakene og advokat-møtene sine.Lenger nede i teksten kalles han for øvrig Per Aas. Men det må jo være feil. Eller...?

Har denne mannen vært involvert i flere juridiske stridigheter enn noen andre, eller er han bare utsatt for en skrivefeil?

Salmonella-tyv

Italiensk biff fra Spar Inn i Gävle er salmonella-smittet. Men ikke noe av de tre-fire filet-tonnene som butikken hadde på lager, ble solgt, heldigvis. Derimot rakk en tyv å få med seg 300 kg kjøtt på en moped med tilhenger, melder Örebro-kuriren.Så spørs det om han får sin straff som fortjent.

Powered by Labrador CMS