Nyheter

Humor

Publisert

Søtt og dyrt

Det kjente auksjonshuset Christie?s satser på moderne kunst i nye lokaler ? et gammelt bryggeri. Tre kvart million kroner var den beregnede verdien på ett av kunstverkene som skulle gå under hammeren nylig: En tre meter bred stripe av innpakkede, grønne sukkertøy, lagt pent utover gulvet.Egentlig var sukkertøyene verdt seks-syv hundre kroner. Tør vi tippe at gjør-det-selv-sett vil bli en slager?

Lunkent øl kjølig mottatt

Nesten halvparten av britiske puber på jakt etter øl-kvalitetsstempel misset fordi ølet deres er for varmt. Selv om britenes «real ale» gjerne er det man på godt norsk kaller pisslunkent, får det da være grenser. Anbefalt maksimum er 13,5 grader, mens nesten halvparten av pintene holder over 15.

Modent ostetrofé

En sølvurne som skal deles ut hvert år til den beste ostemakeren i den engelske landsbyen Goosnargh, har dukket opp etter å ha vært savnet siden 1901. Sønnesønnen til en tidligere vinner fant den igjen, og lover å returnere den. The Daily Telegraph forteller ikke om ystemesteren hadde laget gammelost for å gjøre seg fortjent til troféet.

Bleier og øl er tøft

For et års tid siden kunne FK fortelle om sammenhengen mellom bleier og øl: Når far er sendt innom butikken på vei hjem fra arbeidet for å kjøpe med seg bleier, rasker han gjerne med seg en sixpack for å premiere seg selv.Den gangen var det Wal-Mart som hadde funnet sammenhengen. Nå har Tesco funnet ut akkurat det samme. Men forklaringen er en annen: Ekte mannfolk føler seg mobbet når de kjøper bleier. Derfor kjøper han med seg en sixpack for å bevise at han virkelig er kar.Og vi som trodde det trengtes et ekte mannfolk for å lage bleie-brukere?

Powered by Labrador CMS