Nyheter

Humor

Publisert

Makrellseminar uten boks

Hetsen mot emballasjen alle elsker å hate, makrell-i-tomat-boksen, har økt på i høst. I 1998 planlegger Folkebevegelsen mot makrell-i-tomat-boksen et gedigent matseminar der makrellen skal hylles med egen dans og nykomponert musikk. Men helst uten boks.Foreningen håper at produsentene skal lage ny emballasje, melder NTB. Spørsmålet blir om det ikke er bedre butikk og bedre PR å gjøre røde flekker på klærne, i ansiktet og oppover veggene på kjøkkenet, til en motesak med slagord som ?Det er bedre med én tomat i trynet enn ti i boksen?.

Oliven-subsidierte

Den spanske EU-politikeren Juan Colom y Naval starter et felttog mot siste skrik i subsidiesvindel, melder The European: Flyttbare oliventrær i plast. Han hevder at plasttrær og oliven masseproduseres og plantes for å få jordbrukssubsidier fra EU. - Noen selskaper tilbyr syntetiske modeller som garanteres å ikke kunne oppdages, sier han.Har noen tenkt på å ta en smakstest?

Garantert ekte oliventrær.

Ufo-butikk

Vil du møte små, grønne menn? Prøv Nesttun senter! Da bergenspolitiet rykket ut på ufo-jakt før jul, var det to nye lyskastere på kjøpesenteret som var synderne, ifølge Bergens Tidende.Bergenserne regner seg jo ikke som nordmenn, men at de ikke regner seg som jordboere, heller - det var nytt for oss.

Powered by Labrador CMS