Produktnytt

Publisert: 13. januar 1998 kl 00.00
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

DoughnutsMarexim AS lanserer fire-pakk Doughnuts, gjærbakst etter original amerikansk oppskrift. Serveringsklar etter tining i ca. 15 minutter.

Økologisk hurtigmat

To empanada-produkter er først ut i det som skal bli en serie økologisk hurtigmat fra selskapet GreenMeals of Norway. Produktene skal blant annet inn i tilbudet til Vilt og Vakkert i den nye terminalen på Gardermoen.Søsknene Jartrud og Hogne Høstmælingen, som står bak selskapet, vil markedsføre produktene i til dagligvarebutikker, servicehandel og storkjøkken, ifølge avisen Samhold.

Sun Ultra - refill

Lilleborg forteller at hele åtte av ti brukere av Sun foretrekker gjenbruksflaske og refill fremfor dagens pappsjaktel. Den nye gjenbruksflasken er laget av plast og beskytter pulveret mot fuktighet. I tillegg har den en doseringskork som gir enklere dosering. Nyheten støttes med egen tv-spot og butikkmateriell.

Kraftfullt fra Toro

Toro har lansert Kyllingkraft, Kalvekraft og Fisk & Skalldyrkraft på flaske. Produktene egnes til å blande direkte inn i gryter, sauser og supper - som smaksforsterker eller som basis for forskjellige retter. I forbindelse med lanseringen foreligger en brosjyre med oppskrifter.

Wella Experience Styling

Herman Lepsøe er ute med en oppfølger i suksess-serien Experience shampoo/balsam, Experience Styling. Produktet kommer i disse variantene; gel, mousse, hairmit, hairspray.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb