Nyheter

Produktnytt

Publisert

Freia Paradis

Freia lanserer Paradis, en konfekteske på 195 gram som inneholder gelé- og sjokoladekonfekt med friske fruktsmaker eller nøttefyll. Esken inneholder 20 biter.

Designpris til Frydenlundpils

Frydenlund Pilsener ble av Norsk Designråd tildelt Merket for God Design. I juryens begrunnelse ble det lagt vekt på at den nye etiketten til Frydenlund Pilsener er en vellykket videreføring av tidligere profil.

KiMs Sticks Salt & Pepper

Dette er det nyeste tilskuddet til KiMs potetsticks-serie. Den er stekt i peanøttolje, som gjør den sprøere. Lanseringen støttes av TV-innsats fram mot jul. Til handelen leveres varen i kartonger med 35 poser på 90 gram hver

Kvikk-Lunsj-kommunen Ål

Feiluftslivets fellesorganisasjon (FRIFO) har sammen med Freia kåret Ål i Hallingdal til årets friluftskommune i 1997. Prisen er gitt fordi Ål er en kommune hvor både innbyggerne, kommunens administrasjon og politikere har vist spesiell interesse og engasjement for å skape et aktivt friluftsliv. Hvorvidt den også er den kommunen som har størst per capita-forbruk av Kvikk-Lunsj vites ikke. På bildet mottar Åls ordfører Ingvald Solberg (i midten) prisen fra Freias Nina Skramstad og FRIFOs Harald Tronvik. (Foto: Scan Foto.)

Pampers Unisex

Pampers BabyDry Plus er erstattet av Pampers BabyDry Extra. Det nye absorberingsmaterialet er så effektivt at det ikke lenger vil være behov for ¨skille mellom jente- og guttebleie. Dette betyr videre at Pampers-serien vil gå fra 16 til 11 varianter.

Powered by Labrador CMS