Nyheter

1,2 millioner i Coop

Monica Holt trodde hun hadde havnet i en amerikansk filminnspilling da Coop ringte og sa hun var medlem nummer 1,2 millioner. – Det var bare helt utrolig!

Publisert Sist oppdatert

Både toppledelsen i Coop Øst og styreleder Lisbeth Bull Husby i Coop NKL troppet opp på Obs-en på Lillestrøm i går for å feire medlem nummer 1,2 millioner: Monica Holt. Småbarnsmoren fikk en skikkelig velkomstpresang i form av gavesjekker på bortimot 30 000 kroner.

– Jeg er målløs, helt utrolig. Jeg holder på å pusse opp, så en del av pengene blir nok brukt på Coop Bygg, sier det heldige Coop-medlemmet til Handelsbladet FK.

– Rekruttering av nye medlemmer er veldig viktig for oss. Medlemmer legger 50 prosent mer i handlekurven enn ikke-medlemmer, sier Coop Øst-sjef Tom Andersen til Handelsbladet FK.

– I Coop Øst har vi nå cirka 190 000 medlemmer, og vi regner med å passere 200 000 til neste år, sier styreleder Torill Johnsen i Coop Øst, og får støtte fra Andersen. – Det er et realistisk mål, vi får i gjennomsnitt 1 000 nye medlemmer i måneden, sier han.

– Veldig gøy å få medlem nummer 1,2 millioner hos oss, synes butikksjef Ole Petter Andersen. – Nå får jeg følge med på henne og passe på at hun fortsetter å bruke pengene sine hos oss, spøker han. Butikksjefen trenger nok ikke være bekymret, for Monica Holt er allerede erkekooperatør.

– Her på Obs har de alt. Jeg bare elsker sånne butikker der man får alt på ett sted. Jeg skjønner ikke at det ikke er enda flere som går her, sier Holt.

Powered by Labrador CMS