Nyheter

Bunnpris Havstad beste Pib

Ann Kristin Næss driver Norges beste Post i butikk. Den hører hjemme på Bunnpris Havstad i Sør-Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

Bunnpris Havstad får hele 97 av 100 mulige poeng i Postens ferske kundetilfredshetsundersøkelse. På service scorer Piben 98 poeng og på åpningstider 100 av 100.

– Utrolig gøy! Vi prøver jo så godt vi kan, og vi får mye skryt. Jeg kan jo si at vi har lite feil og gode rutiner. Som postansvarlig går jeg og pirker på alt som ikke stemmer, og jeg sier ifra til Posten og prøver å rette på dem når ting ikke er som de skal, sier Ann Kristin Næss til Handelsbladet FK.

– Du er et ordensmenneske?

– Ja, på jobb så! Men hjemme er det sikkert de som vil si at jeg er en rotekopp. Men det er klart vi tar dette seriøst. Jeg har jobbet litt i postkontor og vet at posten er en viktig ting, sier årets Post i butikk-mester til Handelsbladet FK.

Ann Kristin Næss har faktisk lært så mye om Pib-driften at hun for noen år siden ble headhuntet til lørdagsjobb hver tredje helg på Stavset Postkontor, i tillegg til butikkjobben. Derfor er det kanskje ikke så rart at Bunnpris Havstad har hatt jevnt høy kvalitet på posttjenestene, og ble kåret til beste Pib i region Midt i 2006.

– Postavtalen er viktig for oss, den trekker kunder. Jeg må skryte litt av Posten, de er veldig flinke til å følge opp butikken, sa kjøpmann Ketil Bloch Lie til Handelsbladet FK da fagbladet var på besøk tidligere i år.

Les mer og se listen over de 10 beste Pib-ene i denne ukens

papirutgave av Handelsbladet FK

Powered by Labrador CMS