Nyheter

GLADengen innviet

– At vi skulle få noe slikt som dette, det hadde jeg aldri trodd, sa colonialmajor Odd Reitan da han åpnet konsernets nye handelshus i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Siste skrik i kommunikasjonsteknologi sitter bokstavlig talt i veggene i GLADengen, Reitan-konsernets nye handelshus i Oslo. Men verdigrunnlaget er meislet i stein.

Fredag ettermiddag avduket Odd Reitan steintavlen med «Odds åtte læresetninger». Den skal hilse besøkende velkommen ved inngangsdøren til handelshuset på Ensjø.

Odd Reitan mener bygget overstiger selv hans egen fantasi. – Jeg har nok drømt om store hus og bygninger, men at vi skulle få noe slikt som dette, det hadde jeg aldri trodd, sa Reitan da han avduket steintavlen fredag ettermiddag.

I konsernets nye hovedsete, som kommer i tillegg til Lade Gård i Trondhjem, er serviceapparatet til samtlige kjeder i Reitangruppen samlet, og Rema 1000 og Reitan Servicehandel har fått hver sin etasje å boltre seg på.

– Dette kommer til å gi oss mange stordriftsfordeler. Blant annet blir all opplæring samlet her på huset, forteller HR- og kommunikasjonssjef Solfrid Flateby til Handelsbladet FK.

Og det er med siste skrik innenfor kommunikasjonsteknologi at Reitangruppen skal formidle historie, verdier og godt kjøpmannskap til nye generasjoner kjøpmenn. På veggene henger bildeskjermer som blir levende ved hjelp av bevegelsessensorer, og man har tatt i bruk multifunksjonsbord der man kan dra frem bilder og tegninger med hendene, snu og vende på dem, eller forstørre dem bare ved å sprike med fingrene.

– Unge mennesker i dag har høyere krav. Her blir de møtt av det siste innenfor kommunikasjonsteknologi, og det tror vi kommer til å gjøre læringen mer interessant, sier Flateby.

Les mer om GLADengen i neste ukes utgave av Handelsbladet FK

Powered by Labrador CMS