Nyheter

Halsan blir toppsjef

Anne Mari Halsan skal lede skuta når Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt og Opplysningskontoret for kjøtt slås sammen fra nyttår.

Publisert Sist oppdatert

Som du tidligere har lest på handelsbladet.no, fusjoneres Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt (OEH) og Opplysningskontoret for kjøtt (OFK) fra nyttår. Etter det Handelsbladet FK får opplyst, er det dagens direktør i Opplysningskontoret for kjøtt, Anne Mari Halsan, som blir toppsjefen i det nye fusjonerte opplysningskontoret.

Det er ennå ikke avgjort hva det nye kontoret skal hete, utover at det kommer til å ha «opplysningskontor» som en del av navnet.

– Vi håper å ha kontorets nye navn klart i løpet av årets første to måneder, opplyser direktør Åse Kringlebotn i OEH.

– Betyr fusjonen bemanningskutt i noen av de to kontorene?

– I løpet av 2009 har to personer sluttet ved OFK, og disse stillingene blir ikke videreført. Alle ansatte per i dag får bli med videre, sier Kringlebotn til Handelsbladet FK.

Powered by Labrador CMS