Nyheter

Maarud har tatt grep

Maarud har både beklaget budskapet og avsluttet potetsnacks-kampanjen som denne uken kritiseres av Hørselshemmedes Landsforbund. Ropene om trakassering kommer dermed på overtid.

Publisert Sist oppdatert

På handelsbladet.no i går kunne du lese om at Hørselshemmedes Landsforbund retter skarp kritikk mot Maarud på grunn av det de kaller trakassering av hørselhemmede i en potetgullkampanje. Nå viser det seg at kritikken kommer etter at Maarud har avsluttet kampanjen, og at Maarud dessuten allerede har beklaget at enkelte har følt seg støtt av budskapet.

– Hørselshemmedes Landsforbund har hatt kontakt med Maarud om denne kampanjen for en tid tilbake. Vi beklaget da at noen av deres medlemmer har følt seg støtt av dette, noe som selvsagt ikke var Maaruds hensikt. Kampanjen er nå avsluttet og vil ikke gjentas med samme budskap, skriver adm. direktør Kenneth Hamnes i en epost til Handelsbladet FK, og legger til:

– At Maarud trakasserer er jeg helt uenig i. Her har vi rett og slett ikke utvist tilstrekkelig forsiktighet i utformingen av kampanjen, som vi altså er lei oss for.

Powered by Labrador CMS