Nyheter

Tilbake etter takras

Etter å ha vært gjennom en av årets mest dramatiske butikkhendelser, har de ansatte ved Rimi Frankendalsveien fått en dato å se frem til: 19. november.

Publisert Sist oppdatert

Mandag 2. mars 2009 er en dag butikksjef Merete Dreng Kristoffersen i Rimi Frankendalsveien i Larvik vil huske lenge. Da ga butikktaket etter for vekten av mange ukers snøfall og falt ned over kunder og ansatte. Utrolig nok kom ingen til skade, men arbeidsplassen var midlertidig tapt.

– Vi har fått en topp oppfølging fra Rimi etter ulykken, men beslutningen om å satse på ny butikk var kanskje den aller viktigste. Nå har vi fått noe konkret å se frem mot, sa butikksjefen da Handelsbladet FK møtte henne like etter hendelsen. Og nå nærmer den store dagen seg. Den 19. november kan Dreng Kristoffersen og mannskapet hennes invitere kundene til ny butikk i dobbelt forstand. Ikke bare er bygget splitter nytt, men butikken får også den nye, røde Rimi-profilen.

På samme dag vil det også jubles høyt under reåpningen av de omprofilerte butikkene Rimi Olaf Schousvei i Oslo og Rimi Sofiemyr, men vi tipper at jubelen vil stå aller høyest i Larvik. Kanskje helt i taket.

Powered by Labrador CMS