Annonse

Kebabkongen kommer!

– Snakker jeg med selveste Kebabkongen?

– Ja, jeg var den første som begynte med Kebab i Norge, i 1983. Jeg drev kebabsjappe i to år, og så startet jeg som grossist, forteller Faraj Asmaro. 

– Jeg hadde et forsøk i dagligvaren tidligere, for 10-12 år siden. Da samarbeidspartneren min gikk konkurs, ble prosjektet stoppet. Det tok lang tid å komme tilbake, konstaterer Asmaro.

Nå har han gått i kompaniskap med kjøttbedriften Kuraas i Narvik. – Kuraas produserer for oss etter oppskrift. Hemmeligheten er krydderblandingen vår, sier Kebabkongen.

– Hvor stort blir produktet?

– Alle eksperter er veldig optimistiske. Jeg også. Noen sa det vil ta den posisjonen taco har hatt, sier Faraj Asmaro, som selv har deltatt på mange demoer i det siste. Den første var på Ultra på Sandvika Storsenter.

– 700 mennesker smakte produktet og alle likte det. Jeg var forbauset i begynnelsen, for det var mange eldre mennesker som likte sterk saus. Jeg sa den var sterk, men det ser ut som at folk vil ha den sånn. Jeg har valgt å bare lansere én styrke, medium sterk. Dressingen jeg har laget er akkurat sånn jeg liker den selv.

– Ja, hvordan spiser kebabkongen sin kebab?

– Jeg spiser med brød og issalat, agurk og mais. Så har jeg kebab på toppen, og så dressing. Medium sterk holder for meg, den er ganske sterk.

– Hvordan har responsen vært?

– Bedre enn forventet. Vi har hatt en veldig bra start, sier Asmaro.

Annonse
Annonse