Panto på Meny

Annonse

Meny-Ultra har lenge ønsket å innføre pantelotteriet i sine butikker, og nå er det klart for lansering av pantelotteriet Panto i alle Meny-, Ultra-, Centra-, Jacob´s- og Helgø-butikker.
– Våre butikker har 1,5 millioner kunder hver eneste uke. Sammen med våre kunder kan vi nå gi noe tilbake, både lokalt og nasjonalt. All honnør til Olav Thon for å ha utviklet et system som dette, sier administrerende direktør Vegard Kjuus i Meny-Ultra i en pressemelding.
En egen ordning gjør at lotteriet bidrar i butikkenes nærområder: Når lotteriets markedsandel passerer åtte prosent på en enkelt automat, går halvparten av overskuddet direkte til det lokale Røde Kors-laget i området.

– Meny-Ultra kan gjennom pantelotteriet bidra med betydelige midler til Røde Kors sitt arbeid både nasjonalt og internasjonalt. Pantelotteriet er en viktig inntektskilde for Røde Kors lokalt og nasjonalt, så at det nå kommer flere pantelotteri-automater betyr mye for oss. Dette gjør at vi blir i stand til å hjelpe enda flere som har behov for det, sier generalsekretær Åsne Havnelid i Røde Kors.Pantelotteriet er et lotteri der tomme bokser og flasker brukes som innsats på panteautomater, med gevinster opp til to millioner kroner. Overskuddet går til Røde Kors, og siden 2008 har de mottatt over 30 millioner kroner i støtte fra pantelotteriet. Med innføringen i Meny-Ultra finnes lotteriet nå i 1456 butikker over hele landet, inkludert alle Rema- og Kiwi-butikker og utvalgte Ica- og Rimi-butikker.