Nyheter

Rema med nytt kokkesamarbeid

Rema 1000 har inngått en samarbeidsavtale med verdensmesterne i kokkekunst.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er så stolte! Norges beste kokker skal hjelpe oss med å løfte Rema 1000 enda flere hakk på kvalitet. Skal vi bli best må vi jobbe med de beste, sier adm. direktør i Rema 1000, Ole Robert Reitan, i en pressemelding.

– Middag for under hundrelappen er et fantastisk konsept! Det handler om hvordan du lager god mat fra bunnen av med gode råvarer, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Ikke så langt unna vår egen hverdag, sier mesterkokk Odd Ivar Solvold, Bocuse d’Or Norge.

Solvold får i første omgang med seg kollegene Bent Stiansen, Ørjan Johannessen, Charles Tjessem og Terje Ness i samarbeidet med Rema 1000. Bocuse d’ Or Norges satser nå mot Bocuse d`Or EM i Stockholm mai 2014 hvor målet er kvalifisering til VM og Bocuse d`Or Lyon 2015.

– Å jobbe med Rema 1000s kampanjer gjør det mulig for oss å bidra til at nordmenn får mer kunnskap om mat og bedre matvaner, sier Solvold.

Powered by Labrador CMS