Nyheter

Stabburet permitterer 15

En svak nedgang i salget av frossenpizza hittil i år, gjør at Stabburet permitterer 15 av 165 ansatte ved Grandiosa-fabrikkene på Stranda frem til sommeren, skriver Sunnmøringen.

Publisert Sist oppdatert

Pizzafabrikkene på Stranda økte i fjor vår og sommer tallet på ansatte med rundt 30. Fabrikksjef Hans Jostein Langelo sier til avisen Sunnmøringen at det har vært en generell nedgang i salget av frosenpizza i Norge så langt i år. Nedgangen er ikke på mer enn 1,1 prosent, men det får likevel konsekvenser for fabrikken, som står for produksjonen av rundt 80 prosent av frossenpizzaene i markedet.

– Vi er den største produsenten i dette markedet i Norge, og er den som merker selv små svingninger i markedet. Nå har vi for store lager til at vi er komfortable, og må gjøre en justering frem mot sommeren.

15 ansatte permitteres fra 14. mai og frem til sommerferien. Det er én av seks linjer som nå går ut av produksjon. Den linja er ved fabrikken på Sløgstad.

Hans Jostein Langelo sier til avisen at han håper og tror de permitterte vil være tilbake i fabrikken i løpet av kort tid.

Powered by Labrador CMS