Nyheter

Spar satser på Pantelotteriet

Nå blir Pantelotteriet også tilgjengelig i Spar. Utrullingen er igang og over 120 Spar-butikker har allerede fått Pantelotteriet på sine pantemaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Overskuddet av lotteriet går til Røde Kors, og president Svein Mollekleiv er svært glad for den betydelige økningen av inntekter som innføringen hos Spar-butikkene kommer til å innebære.

– For oss kommer dette til å bety flere millioner kroner ekstra hvert år, sier Mollekleiv. For Røde Kors har Pantelotteriet blitt en av hovedinntektene deres.

– Pengene bruker vi både internasjonalt og hos de lokale Røde Kors foreningene, og kommer til nytte enten det er til besøkstjenesten eller til innkjøp av en ny snøscooter, sier Mollekleiv.

– Spar har fulgt Pantelotteriet med stor interesse i flere år, sier Fjeldheim.

Lotteriet er også i tilgjengelig i alle Rema 1000-, Kiwi-, Meny- og Ultra-butikker, samt utvalgte Ica- og Rimi-butikker.

Pantelotteriet drives av Norsk Pantelotteri AS, et selskap eid av Røde Kors og Olav Thon Gruppen. Lotteriet har konsesjon fra Statens Lotteritilsyn. Til nå har Røde Kors mottatt over 86 millioner fra spillet.

Powered by Labrador CMS