Årets Ladejarl 2014 var opphavsmannen til MOT, Atle Vårvik. Hvem blir det i år?

Reitan jakter på Årets Ladejarl 2015

Publisert: 27. mars 2015 kl 08.58
Oppdatert: 2. juni 2015 kl 11.34

– Årets Ladejarl skal brenne for et varmere og tryggere samfunn. Vinneren skal vise vilje og kraft til gjennomføring innenfor verdibasert ledelse og arbeid. Vi leter etter et menneske som motvirker likegyldighet, sier Odd Reitan i en pressemelding.

Årets Ladejarl er Reitangruppens årlige verdipris for fremragende verdibasert ledelse og arbeid, og deles i år ut 11. september på Lade Gaard i Trondheim.

Juryen består av Civita-leder og tidligere topp-politiker Kristin Clemet, Røde Kors-ansatt og tidligere artist Andres Rafael Diaz, assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen Marit Breivik, høyskolelektor Cecilie Staude, og rådgiver innen media og kultur Gunnar Flikke og Colonialmajor i Reitangruppen Odd Reitan.

Årets Ladejarl er vedtektsfestet i Reitangruppen AS og motivert av selskapets visjon om å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Prisen på to millioner kroner finansieres av Reitangruppen. Det gis ingen føringer eller begrensninger for prismottakerens bruk av pengene.

Dersom du har en sterk kandidat til prisen, kan du nominere vedkommende her. Fristen for å sende inn ditt forslag er 1. mai. Vedtektene finner du her.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Dagligvarejobb