KBS

Frp-støtte til ølsalg i Bolleland

Lokalpolitiker Truls Gihlemoen (Frp) får drahjelp på Stortinget for ølsalg på Espa Servicesenter. Tor Andre Johnsen ønsker at en knoppskytingsbedrift som Bolleland får utvikle forretningsideen sin.

Publisert Sist oppdatert

– Min anbefaling er at Espa Servicesenter så fort som mulig leverer søknad om salgsbevilling. Det er politikerne som kan gi sitt samtykke, sier Truls Gihlemoen til Hamar Arbeiderblad.

Han er svært imponert over hva eierne bak Espa Servicesenter har fått til og er helt enig med gründerne, som ønsker å utvide sortimentet i suksessbedriften med lokalprodusert øl.

– Vi er store tilhengere av at gründere som Morten Støen, og hans kolleger på Bolleland skal ha anledning til å videreutvikle forretningen sin og tilpasse den til varierende etterspørsel og trender. Omstilling og nyskapning er nøkkelen til å lykkes. Mens svært mange i deres bransje det siste ti- året har slitt tungt i motbakke, har Bolleland vist at det med kreativitet og pågangsmot er mulig å lykkes mot strømmen, sier Gihlemoen.

– Når eier Morten Støen sier at Bolleland i dag primært selger bakervarer, dagligvarer og ferdigmat, kan ikke Stange Frp se at Bolleland rammes av alkohollovens særbestemmelse om forbud mot salg av øl i bensinstasjoner og kiosker. Derfor vil vi selvsagt støtte Støens initiativ ved en søknad om salgsbevilling, sier Frp-politikeren til Hamar Arbeiderblad.

Powered by Labrador CMS