Arbeidsliv

Trainee Erlend og opplæringssjef i Kiwi og leder av Kiwi-skolen, Jon Buxrud

Kiwi klar med rapport om arbeidslivet

Arbeidsminister Anniken Hauglie mottar i dag rapporten «Rustet for arbeidslivet» av Kiwi.

Publisert Sist oppdatert

Mandag overrekker Kiwi rapporten «Rustet for arbeidslivet» til Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H).

10 000 personer har gjennomført utdanning på «Kiwi-skolen». I rapporten viser kjeden hva norsk utdanning og arbeidsliv kan lære av private kjedeskoler.

– I rapporten har Kiwi samlet erfaringer fra to tiår med Kiwi-skolen. Norge står overfor flere utfordringer i dagens utdanning og arbeidsliv, og alle må jobbe sammen for å løse dem. Vi tror Kiwi-skolen og andre kjedeskoler kan være en del av løsningen, sier Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy i en pressemelding.

Rapporten «Rustet for arbeidslivet» er laget av Kiwi og legges offisielt frem i Kiwi-skolen lokaler på Lier mandag 11. april klokken 10.00.

Rapporten illustrerer fire utfordringer for fremtidens arbeidsmarked og viser hvordan kjedeskoler bidrar til å løse utfordringene.

– Skal flere nyte av kjedeskolers erfaringer, må myndighetene på banen, sier opplæringssjef i Kwi og leder av Kiwi-skolen, Jon Buxrud. – Derfor kommer vi i rapporten med oppfordringer til beslutningstakere som vi mener vil løfte kvaliteten på yrkesfaglig utdanning og inkludere flere i fremtidens arbeidsmarked.

Blant dem som skal snakke på lanseringen er Arbeids- og sosialministeren, som får overlevert rapporten av Kiwi-sjefen. Hauglie skal holde et innlegg om «Arbeidsliv for alle». I tillegg til statsråden og Kiwi-sjefen skal Vibeke Madsen, direktør i Virke, snakke under lanseringen. Det samme skal Mette Larsen, yrkesfaglærer på Etterstad videregående, Jon Buxrud, opplæringsjef i Kiwi og leder for Kiwi-skolen, Osama Alnobani, assisterende butikksjef ved Kiwi XL Ligosenteret og Heidi Ibenholt, butikksjef for Kiwi Byporten.

Powered by Labrador CMS