Nyheter

Sindre Bladkjenn (til høyre) hos Kiwi hjalp den ferske pantemillionæren å telle nullene. Kristoffer Skoglund Kristiansen (til venstre) satt i den andre kassa, da vinner-fanfaren ble spilt. (Foto: Kiwi Mobi)

Millionær i søndagsåpen Kiwi

Moren til den 26 år gammel elektrikeren har alltid vært negativ til søndagsåpne butikker. Men det var før sønnen hennes vant én million kroner på Kiwi Mobi i Porsgrunn søndag.

Publisert Sist oppdatert

Mannen satset pant for 59,50 søndag ettermiddag, og ut av panteautomaten kom en litt ekstra lang pantelapp.

– Jeg ble stående en stund og stirre på pantelappen. Jeg var helt skjelven og klarte ikke helt å se hvor mange nuller det var. Etter hvert gikk det opp for meg at jeg hadde vunnet én million kroner, sier 26-åringen i en pressemelding fra Pantelotteriet.
Den nybakte pantemillionæren trykker alltid på Røde Kors-knappen, men hadde aldri drømt om å vinne toppgevinsten. Nå drømmer han om hus.
– Jeg bor i en leilighet og ser nå at jeg kan oppfylle drømmen om et eget hus. Det er helt fantastisk å være mer økonomisk uavhengig, sier han.
Den første han fortalte om premien til var moren hans.
– Hun har alltid vært negativ til søndagsåpne butikker. Nå tror jeg hun må skifte mening, sier pantemillionæren, som vant i nettopp en søndagsåpen Kiwi.
Røde Kors har siden 2008 fått 140 millioner kroner fra Pantelotteriet. Til sammen har 35 personer vunnet én million kroner, hele 15 av gangene har det skjedd i en Kiwi-butikk.
– Kundene her har en veldig positiv holdning til Pantelotteriet og mange synes det er en fin måte å støtte Røde Kors på, sier Sindre Bladkjenn hos Kiwi Mobi, som hjalp den ferske pantemillionæren å telle nullene.
Powered by Labrador CMS