«Team Anita Christiansen»: med Ferat Atalay, Anita Christiansen og Denis Smithz.

Mot pølserekord under Skiskytter-VM

Publisert: 11. mars 2016 kl 10.56
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Allerede onsdag hadde hver av disse butikkene solgt rundt 1.000 pølser per dag i gjennomsnitt, og de ligger dermed an til å slå forrige salgsrekord som ble satt under Ski-VM i 2011. Til sammenligning selger butikkene i underkant av 100 pølser på en vanlig dag.

Kjøpmann Anita Christiansen på Narvesen National Vestibyle sier i en pressemelding at pølser fremdeles er den desidert mest populære varmmaten for folk på farten, og at det er utrolig mange blide kunder som nå får servert varme pølser som et alternativ til middag hjemme.

Kjøpmann Øyvind Thorsell på Narvesen Abelhaugen sier at kundene har tatt ekstra godt imot at de grove spesialpølsene med 96 prosent kjøttandel som ble lansert i fjor høst nå er med på kampanjen, slik at mange får smakt disse for første gang.

Key Account Manager hos Leiv Vidar, Ivar Enger, sier at kjøpmennene er til stor inspirasjon både for kunder og kolleger.
– Når publikum skal feire med folkefest i sentrum vet vi at det krever ekstra mye av butikkene som skal betjene et så stort ekstrapublikum. Men disse kjøpmennene med sine dyktige ansatte i spissen stilte til start like forberedt som våre beste idrettsutøvere, og leverer bokstavelig talt i verdensklasse, sier Enger.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb