Bilde fra innspillingen av «Selvgjort er velgjort». Foto: Peter Nagy

Nye ansikter og serier på Matkanalen

Publisert: 15. september 2016 kl 10.54
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

En av Norges fremste matentusiaster, Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank Von Helvete, blir også å se på Matkanalen fremover. Hank tar seerne med på en kulinarisk oppdagelsesreise til lokalmatprodusenter i Norge i sin serie «Selvgjort er velgjort».

– Det å få smake på alle herligheter som trylles frem i hver en krik og krok i Norges land, fra honning til skinke er noe jeg ikke skal ha mye for å gjøre, sier Hank i en pressemelding.

Line Verndal skal lage kaffe-TV.
– Jeg gleder meg veldig til å reise til Brasil og Columbia for å lage programmer om kaffe med Matkanalen og Norges fremste eksperter på kaffe, sier Line Verndal. Hun er dessuten mer enn gjennomsnittlig opptatt av kaffe, og ser frem til å lære mer om hele prosessen.

Andre nyheter på Matkanalen i høst er Fru Timian - som mange kjenner fra bloggen hennes eller Instagram. Kanalsjef Øivind Lindøe trekker frem trønderen Marit Røttingsnes Westlie som er en av de bloggerne som virkelig også fungerer på TV - og som har et engasjement som smitter over på seerne. 
– Jeg vil vise hvordan herlig ukomplisert, ujålete og umåtelig god mat her på Matkanalen. Jeg vet at mine lesere er veldig glad i de enkle og gode hverdagsoppskriftene, og det håper jeg Matkanalens seere også vil være, sier Røttingsnes Westlie. 

Ingvill Måkestad Bovim blir også å se igjen på kanalen med nye programmer. Løperen og ernæringsfysiologen satser videre fremover. Tidligere har hun figurert for Matkanalen og Dagens Næringsliv/smak.no med sitt TV-konsept Winning Food.

Trine Sandberg, som står bak Norges største matblogg, skal også levere epiosder frem mot jul på kanalen,

Foto

Matblogger Trine Sandberg

Kokebokforfatter og spaltist i Aftenposten Junior, Margit Vea, er også igang med en ny serie om naturlig mat - spilt inn utendørs på Karmøy i sommer.

Annonse

– Egenproduksjoner er en sentral del av nisjekanalen skal vise frem, sier Lindøe. Kanalens innhold er likefullt fortsatt dominert av internasjonalt innhold, og over 50 titler har vært på lufte på kanalen i løpet av året. Det er mange BBC-serier, men også mye innhold fra Sverige, Australia og nå også Sør-Afrika. Kanalen har vært nær utsolgt i august og september, slik at seervekst nå blir viktig for å ta unna og vokse videre. Matkanalen lanseres på Viasat senere i år, og har nylig fått tildelt kanal 19 hos NextGenTel. Matkanalen ble lansert i Norge 1. desember 2015, og er en uavhengig kanal fra de andre TV-husene.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb