Arbeidsliv

Reitangruppen i Europa-toppen

Reitangruppen ble torsdag kveld anerkjent som nummer syv i kategorien store bedrifter under den årlige Great Place to Work-kåringen av Europas beste arbeidsplasser.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en fantastisk bekreftelse for oss at arbeidet med å bygge en verdibasert kultur blir anerkjent, målt opp mot store internasjonale virksomheter. Vi trener og trener på vår filosofi, og det vi ser er at våre medarbeidere føler seg viktige og verdifulle. Vår felles lidenskap ligger i å sikre suksess for våre franchisetakere, kjøpmenn og partnere i alle land, sier Colonialmajor Odd Reitan i en pressemelding.

Årets resultater fra den europeiske kåringen ble presentert i Dublin 16. juni. Over 2250 virksomheter fra 19 land deltok, og av disse kom 100 med på topplisten, fordelt på kategoriene Beste Multinasjonale Arbeidsplasser, Beste Store Arbeidsplasser og Beste Små og Mellomstore Arbeidsplasser.

– Reitangruppens syvendeplass er en sterk plassering blant store internasjonale virksomheter. Dette kommer ikke av seg selv, og det viser at målrettet arbeid over tid med tydelig definert ønske om forbedring gir resultater, sier Jannik Krohn Falck, partner i Great Place to Work i Norge.

– Resultatene gjenspeiler medarbeidernes opplevelse av ledelsen og den gjensidige tilliten, samt at selskapet har en solid kulturell strukturkapital. Dette betyr at Reitangruppen har policy og praksis som sikrer at ønsket kultur lever gjennom hele selskapet sier Falck.
Reitangruppen ble også kåret til Norges beste arbeidsplass 10. mars. Da ble selskapet rangert som nummer én foran 186 andre arbeidsplasser i kategorien store bedrifter.

Reitangruppen har virksomhet i syv land i Europa, og visjonen er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet i alle land. I den europeiske kåringen rangeres Reitangruppen som den beste av de ti norske deltakende virksomhetene.Ifølge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.Hvert år måler Great Place to Work over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. Over 2250 bedrifter fra 19 land deltok i årets globale konkurranse. 100 av disse kvalifiserte seg videre til topp-listen i ulike kategorier. Great Place to Work, med hovedkvarter i San Francisco, er en global forsknings-, rådgivnings og opplæringsaktør som hjelper organisasjoner å identifisere, skape og opprettholde gode arbeidsplasser gjennom utvikling av arbeidskulturer.

Powered by Labrador CMS