Nyheter

Øl fra Sagene Bryggeri i en butikkhylle. Bryggeriet skal inngå et mye tettere samarbeid med én dagligvarekjede: Rema 1000. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sagene bryggeri inngår eksklusiv Rema-avtale

Rema 1000 blir den eneste dagligvarebutikken hvor øl fra Oslo-bryggeriet Sagene bryggeri kan kjøpes, etter at partene har inngått en eksklusiv avtale.

Publisert Sist oppdatert

Oslo (NTB): – Det er med glede vi nå kan meddele at Sagene bryggeri og detaljistkjeden Rema 1000 har inngått en eksklusiv langsiktig salgsavtale for Sagene bryggeri sine produkter på dagligvaremarkedet, skriver daglig leder Knut Johannessen og styreleder Vidar Raugland i Sagene bryggeri i en pressemelding. Avtalen gjelder i første omgang østlandsområdet, med muligheter for utvidelse.

Rema går ikke inn på eiersiden, og bryggeriet fortsetter som et selvstendig bryggeri med de samme aksjonærene.

Sagene bryggeri og Rema 1000 har vært i forhandlinger i sommer, etter at Norske bryggerier AS søkte om overtakelse av aksjene i bryggeriet. Tilbudet ble avvist av styret. Bak Norske bryggerier står den opprinnelige gründeren bak Sagene bryggeri, Hennig Thoresen. Han sluttet etter en konflikt i februar, skriver Finansavisen.

Sagene bryggeri vil fortsette å ha avtaler med Vinmonopolet, utelivet og eksport. (©NTB)

Powered by Labrador CMS