KBS

Koselig: Retailer Rune Andersen (til venstre) og driftssjef Terje Mathiesen i kosekroken på nye Shell Korsegården.

Storfornøyd med Shell-pilot

Etter en måneds drift som piolt for Shells nye butikkkonsept, konkluderer ansatte og eiere ved Shell på Ås at oppgraderingen har vært en real forbedring.

Publisert Sist oppdatert

11. mars var det nyåpning av Shell-stasjonen på Korsegården langs E6 i Ås. Her ble Fresh-konseptet byttet ut med «ré:al». Nøyaktig en måned senere møtte vi eierne i Østfold Veiservice til en prat om hvordan det har gått.

– Koselig. Det er det første folk sier når de kommer inn, sier retailer Rune Andersen.

Shell-piloten på Ås er den første stasjonen i landet som ble oppgradert til Shells nye butikkonsept i Norge. Koselig atmosfære, fokus på fersklaget mat og drikke, sitteområde, trådløst internett og lademuligheter ved hvert bord er noen av ingrediensene.

– Dette har gått veldig bra så langt, forventningene er store til fortsettelsen, sier Andersen.

Ifølge driftssjef Terje Mathiesen er det først nå de vil se om endringene har effekt på omsetningen.

– Så store investeringer som vi har gjort, må det vokse på topplinja. I åpningsuka hadde vi kjempekjempebra omsetning, men så kom påsken, og det påvirker salget i tre uker. Siden datoene er forskjellige fra år til år, går det ikke an å sammenlikne uker.

– Det er spennende å være pilot. Stasjonen her på Ås har vært det flere ganger. Vår rolle er å melde tilbake til eierne, ST1, hva kundene sier. Vi føler at vi blir hørt, og vi blir tett fulgt opp. Vi har oppfølgingssamtaler hver uke. De er veldig tilpasningsdyktige, og det er korte beslutningsveier, sier Rune Andersen.

Les hele saken i ukens papiravis!

Powered by Labrador CMS