Nyheter

Kjøpmann Torkell Mosebø kunne slippe jubelen løs da det ble klart at Meny Saga gikk til topps – igjen.

Årets matgledebutikk for fjerde gang!

– Det er helt surrealistisk. Jeg er målløs, sier kjøpmann Torkell Mosebø etter at Meny Saga torsdag kveld ble kåret til Årets matgledebutikk 2017.

Publisert Sist oppdatert
I fjor kapret Coop Mega både 1. og 2. plassen i Årets matgledebutikk for fullsortimentsbutikker, men i år slo Meny og Saga-gjengen tilbake.
Meny Saga er ikke bare den eneste butikken som har vunnet konkurransen mer enn én gang, men har med årets seier hentet hjem tittelen utrolige fire ganger!
Om Meny Saga skriver juryen blant annet følegende i sin begrunnelse: «Butikken har ikke bare jobbet intensivt med matgledesatsingen under konkurransen, men hver dag over mange år. En slik kultur setter seg i veggene, blir en del av butikkens DNA og stiller den i en særklasse når det gjelder å skape lønnsom matglede».
– Jeg hadde ikke forventet dette. Et sted langt, langt der inne var det kanskje et lite håp, men jeg har ikke turt å si det til noen. Jeg har tenkt at vi har levert så bra at vi kunne klare en plass på pallen, men vi har jo ikke visst noe om hva konkurrentene våre har gjort, sier Mosebø.
– Det er en helt spesiell butikk. De helt fantastiske på å bygge gode kunderelasjoner, og byr på seg selv, fastslår Meny-sjef Vegard Kjuus.
Saken fortsetter under bildet!
Seierspallen i fullsortiment: Butikksjef Roger Vollan ved Coop Mega Oppdal (3. plass), kjøpmann Torkell Mosebø ved Meny Saga (1. plass) og Joachim Fosse Johannesen ved Coop Mega Madla (2. plass).
Om Coop Mega Madla, som sikret seg en ny, sterk andreplass, skriver juryen blant annet:
«På andreplass i Årets matgledebutikk finner vi et supermarked som nærmest møter kunden med en vegg av matglede. Vel innenfor porten slås en av det fantastiske mangfoldet, og ikke minst et varetrykk som knapt har sin like noe sted i landet».
Coop Mega Oppdal tok tredjeplassen i årets konkurranse.
«Heldige er de som har Årets bronsevinner som sin nærbutikk. Skjermet fra storbyens mas og jag møter butikken fastboende og turister som en skinnende matgledeperle. Dette er en butikk som åpenbart kjenner sitt publikum, og har tilpasset sortimentet sitt deretter», skriver juryen om Coop Mega Oppdal.
Les mer i neste ukes papiravis!
Powered by Labrador CMS