Annonse
Foto: Are Knudsen

Bli en grillvinner i 2017!

Dagligvarehandelen og Haugen-Gruppen viderefører sin årlige grillkonkurranse også i 2017. Denne gang konkurreres det i én samlet klasse for alle typer dagligvarebutikker og det kåres månedens beste grilleksponeringer i butikk i de to grillmånedene mai og juni.
Alt du trenger å gjøre for å være med i vurderingen, er å sørge for at en eller flere av butikkens medarbeidere er medlem av facebookgruppen Dagligvarehandelens Grillkonkurranse, og at bilder av butikkens beste grilleksponeringer i den enkelte måneden blir delt her senest innen klokken 12.00 den siste dagen i henholdsvis mai og juni.
I vurderingen blir det først og fremst lagt vekt på god eksponering og sameksponering av grilltilbehør, men gjerne i sameksponering med ferskvarer. Bilder av rene ferskvaredisker vil ikke telle i konkurransen denne gang. Følgende elementer ved grilleksponeringene vil bli vektlagt:
  • Plassering, sameksponering
  • Produktmix
  • Plakatering, miljøelementer, oppskrifter, inspirasjon
  • Kreativitet
  • Events
Hvert bilde kan ledsages av en kort billedtekst, men lengre utdypninger ønsker vi ikke. Her er det bildene som skal fortelle.
I begynnelsen av henholdsvis juni og juli vil månedens beste grilleksponeringer kåres. Juryen består av Thomas A. Johansen og Lene R. Andersen fra Haugen-Gruppen, og Are Knudsen fra Dagligvarehandelen.
Premien for hver av vinnerbutikkene vil være en matinspirasjonskveld for opptil 15 medarbeidere på et sted ved eller i nærheten av butikken til høsten. Haugen-Gruppen stiller med kokk, ølkelner og annet fagpersonale og byr på en «matreise» med smaker fra hele verden. Tid og sted fastsettes etter nærmere avtale.
Annonse
Annonse