KBS

SNORKLIPP. Aud Kari Egeland, forhandler og stasjonsdriver på Circle K Forus, klipper den symbolske snoren, mens (f.v.) Tom Digerås, prosjektleder for merkeskiftet fra Statoil til Circle K, Gard Inge Olstad, salgsdirektør Circle K Norge AS, Henrik Øinæs Habberstad, merkevaresjef Statoil ASA og Karen Onsager Keiserud, markedsdirektør Statoil ASA følger med. Foto: Daniel Hansen

Farvel til Statoil

Landets første Statoil-stasjon blir også den aller siste. Torsdag kom Circle K-skiltet på plass på Forus, men Egeland-familien som har drevet stasjonen i 30 år drar ingen steder.

Publisert Sist oppdatert
I går ble Statoil Forus offisielt til Circle K Forus. Anledningen ble høytidelig feiret med festarrangement og minikonsert med stavangerartisten Glenn Lyse, Statoils storband, gratis bilvask, gratis frokost, kaffe og kaker og selvfølgelig mange inviterte gjester. Til stede var også representanter fra ledelsen i Circle K og sentrale personer i Statoil ASA.

– Det var på Forus den aller første Statoil-stasjonen så dagens lys tilbake i 1991. Derfor er det naturlig at det er her vi tar endelig farvel med Statoil-navnet og starter et nytt og spennende kapittel som Circle K, sier Thomas Støkken, norgessjef i Circle K.

Stasjonsdriver Aud Kari Egeland innrømmer at det er litt vemodig å se det kjente og kjære Statoil-navnet forsvinne etter 26 år. Samtidig gleder hun seg til fortsettelsen med Circle K på Forus.
– Vi ser alltid positivt på det her på Forus, vet du. Navnet forandres, men vi er jo de samme menneskene. Dessuten er det jo er utrolig kjekt at vi får lov til å være den siste stasjonen som omprofileres, og at det gjøres så mye stas på oss i den forbindelse, sier hun.

Dette er ikke første gang Egeland-familien er med på et symboltungt navneskifte. Da Aud begynte å jobbe på Forus sammen med ektemannen Per for mer enn 30 år siden, het stasjonen Norol Forus.

Powered by Labrador CMS