Nyheter

Fortsatt fint å jobbe i Reitan

For andre år på rad kommer Reitangruppen høyt opp på listen i kåringen til Great Place to Work Norge.

Publisert Sist oppdatert
Reitangruppen får 2. plass i kategorien «store bedrifter med over 500 ansatte».
– Hver eneste dag jobber vi for å ha det morsomt og lønnsomt. Jeg er utrolig imponert over våre ansatte og stolt av arbeidsplassen vår. Vi er fortsatt helt i toppen av Norges beste arbeidsplasser, sier adm. dir Ole Robert Reitan i Rema 1000 i en pressemelding.

– Trivsel og arbeidsglede betyr ekstremt mye for oss, og jeg er stolt over at våre medarbeidere føler seg verdifulle. Vi trener mye på verdibasert ledelse og ønsker å sette folk i stand til å ta egne beslutninger, sier Colonialmajor Odd Reitan.

I fjor gikk Reitangruppen helt til topps i kåringen. Det siste året har ledelsen jobbet videre med å gjøre arbeidsplassen enda bedre, og det er fremgang på alle parametere.

Det siste året har Great Place to Work Norge jobbet med 191 virksomheter med til sammen over 28 000 medarbeidere. I årets undersøkelse er det serviceapparatet til Rema 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.

Great Place to Work Norge kårer ifølge seg selv «Norges beste arbeidsplasser», men det må sies at kåringen ikke er basert på et representativt utvalg. Bedriftene som er vurdert betaler for å være med i kåringen, og det opplyses ikke om hvilke eller hvor mange selskaper for ekesempel Reitangruppen har konkurrert med i kategorien «store bedrifter med over 500 ansatte».

Etter det Dagligvarehandelen erfarer, skal imidlertid det kvalitative arbeidet bak kåringen være bra, dvs. at de som topper listen oppleves som gode steder å jobbe av de ansatte. Det er derimot ikke dekning for å fastslå at dette er «Norges beste arbeidsplasser».
Powered by Labrador CMS