Nyheter

Monica Ervig Kjendalen ved Meny Solsiden i Trondheim er kandidat til Virke-prisen Årets butikksjef.

Kan bli Årets butikksjef

Tre butikksjefer kjemper om Virke-prisen «Årets butikksjef» som deles ut på Handelskonferansen 19. september. Én av dem jobber i Meny.

Publisert Sist oppdatert

De tre nominertetil «Årets butikksjef» representerer ulike kjeder, men har likevel mye til felles, ifølge Virke.

– Av over hundre kandidater utpeker disse tre seg som absolutt ledende i å drive en faghandelsbutikk. De evner å utnytte kjedekonseptet til fulle. De er gode på lokal kunnskap, flinke til å bruke sosiale medier og ikke minst gode motivatorer for sine ansatte, sier Bror William Stende, direktør for faghandel i Virke, i en pressemelding.

Han påpeker at de nominerte også oppnår gode resultater i sin butikk.

– De økonomiske resultatene ligger over snittet på kjeden og leverer god vekst de siste tre årene, fortsetter han.

De tre kandidatene er:

  • Monica Kjendalen, kjøpmann/butikksjef ved Meny Solsiden i Trondheim
  • Espen Stark, daglig leder og eier av Fargerike Tromsø
  • Martine Shannon Sund, butikksjef ved Kicks Bergen

Økonomisk resultat, kundeopplevelse og innovasjon og nytenking er blant kriteriene for å nå opp til å bli nominert. I tillegg legges det vekt på om butikken har positiv oppmerksomhet i nærmiljøet, utnytter kjedekonseptet og digitale løsninger og hvorvidt butikksjefen utvikler egen og andres kompetanse.

– Butikksjefen spiller en unik og særs viktig rolle i den daglige butikkdriften, og gjør en betydelig innsats hver dag for virksomheten. Prisen skal hedre og løfte frem butikksjefenes innsats og gi dem økt anerkjennelse, sier Stende.

Vinneren blir kåret på Handelskonferansen 19. september, på Scandic Fornebu.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}span.s1 {font-kerning: none}span.s2 {text-decoration: underline ; font-kerning: none; color: #0563c1; -webkit-text-stroke: 0px #0563c1}ul.ul1 {list-style-type: disc}
Powered by Labrador CMS