Nyheter

Mix er kåret til Årets kjede av Norsk Tipping.

Norsk Tipping hyllet enerne

Norsk Tipping benyttet handelskobferansen i Oslo tirsdag til på hylle sine flinkeste samarbeidspartnere og kommisjonærer.

Publisert Sist oppdatert

Narvesen Vinterbro er kpret til Årets kommisjonær 2016, Narvesen Bossekop er Årets kremmer 2016, Mix ble Årets kjede, mens Olav K Henden fikk Norsk Tippings hederspris.

– Jeg er veldig glad for at vi vant, og vil takke alle de flinke medarbeiderne i butikken, sier Bjørn Simonsen, spillansvarlig og innehaver av Narvesen Vinterbro.

Narvesen Vinterbro er Norsk Tippings nest største kommisjonær, og vant prisen i skarp konkurranse med Obs! Lagunen i Bergen og Narvesen Valentinlyst i Trondheim, som var de andre nominerte.

– Dette var veldig moro, sier Irene Wik Thomassen, spillansvarlig i Narvesen Bossekop. Narvesen Bossekop er en aktiv og engasjert kommisjonær, og vant prisen som årets kremmer i konkurranse med Spar Evje og Narvesen Tuvensenteret.

Forretningen Olav K Henden med spillansvarlig Kristen Henden, ble hedret av Norsk Tipping for sin lange innsats som tippekommisjonær i Sandane. Kristen har vært spillansvarlig hos Olav K. Henden siden 1948!

Kristen startet i butikken til sin far Olav K. Henden som tolvåring i 1942. Da Norsk Tipping startet i 1948 ble forretningen tippekommisjonær med Kristen som spillansvarlig – en oppgave Kristen Henden har fortsatt i dag, 86 år gammel! Olav K. Henden er i dag en G-Sport-butikk, og det er 3. generasjon Henden som driver virksomheten, men altså med Kristen fortsatt som spillansvarlig.

Som trofast og pliktoppfyllende kommisjonær med samme spillansvarlig i snart 70 år, har Olav K Henden med Kristen Henden i spissen, i høyeste grad fortjent prisen. De fikk prisen i konkurranse med Mix Snippen i Namsos og Driftsapparatet i Coop Sør/Vest, som var øvrige nominerte i denne klassen.

- Olav K Henden med Kristen Henden som spillansvarlig er en representant og ambassadør nettopp slik Norsk Tipping vil ha det; engasjert, pliktoppfyllende og nøyaktig. Det har aldri forekommet mangler eller unøyaktigheter fra denne kommisjonæren, som i snart 70 år har representert Norsk Tipping overfor kundene i Gloppen på en forbilledlig måte, sier Thorbjørn A. Unneberg, direktør for Kunde og marked i Norsk Tipping.

Powered by Labrador CMS