Nyheter

Grandiosa Nybakt er såpass annerledes å steke at Orkla Foods har laget en instruksjonsfilm der produktutvikler Inger Eline Kjensmo Owe forklarer hvordan det skal gjøres.

Rå Grandiosa

Nyheten Grandiosa Nybakt lages og toppes med fyll, før den fryses rett ned i rå tilstand.

Publisert Sist oppdatert

Når den så stekes hjemme hos forbruker vil bunnen heve i ovnen og resultatet blir en luftig, saftig og sprø pizza som knaser når du tygger, lover Orkla Foods. Nyheten kommer i to varianter, Skinke og Pepperoni.

Fordi bunnen er laget av rådeig er det viktig at den oppbevares fryst frem til den legges på bakepapir på rist før steking. Dersom den har begynt å tine vil den sitte fast i den sorte platen pizzaen kommer på og den blir myk og vanskelig å håndtere. Dette skal være godt merket på emballasjen.

Se instruksjonsfilmen til hvordan du skal tilberede den nye Grandiosa Nybakt:

https://www.youtube.com/watch?v=zVq6kyAyiKU&t=2s

Powered by Labrador CMS