KBS

Kjøpmann og softisdronning Marianne Wik Kolstad ved Narvesen Bossekop i Alta vil prioritere familie foran softis. (Arkivbilde)

Softisdronningen legger opp

Narvesen i Bossekop får en ny kjøpmann til høsten. Nå vil dagens kjøpmann, softisdronning Irene Wik Thomassen, prioritere familien, skriver iFinnmark.

Publisert Sist oppdatert

Kjøpmann Irene Wik Thomassen har bestemt seg for å prioritere familien og gjøre andre ting. Derfor søkes det nå etter en nykjøpmann som kan ta over driften, skriver iFinnmark.

– Det har vært fem artige år, og jeg har opplevd mye positivt alle disse årene. Vi har et godt arbeidsmiljø, men nå føler jeg det er på tide å prøve noe nytt, forteller Wik Thomassen, som ikke har noen planer om hva hun skal gjøre når hennes tid på Narvesen er over.

Det er mange i Alta og ellers i Finnmark som har stoppet på Narvesen i Bossekop for å kjøpe en softis. For de siste seks årene er det i Bossekop at det er blitt solgt flest softis i kjeden på landsbasis. Denne uken var Wik Hansen å hentet beviset på at de er årets softisbutikk i 2016.

– Det er sjette året at vi får denne prisen, og da jeg tok over for fem år siden så var målet å bli best på softis i hele landet, forteller softisdronningen til iFinnmark.

Hun har allerede ´ bikket 1.000 solgte softis i 2017!

Powered by Labrador CMS