KBS

Flux Soda er en av klassikerne fra Roma Mineralvannfabrikk.

Tine tilbyr mineralvann fra mini-aktør

Når meierigiganten Tine skulle finne en leverandør av mineralvann til storhusholdningssortimentet, gikk de til en liten mineralvannfabrikk på Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

– Avtalen betyr at våre produkter nå vil bli tilgjengelig over hele landet, sier markedssjef hos Roma mineralvannfabrikk, Katrine Bergersen Klemp, til Romerikes Blad.

Tine har gjort avtale om å selge Romas mineralvannprodukter overfor kundene sine i hotell- og restaurant-, kantine-, og institusjonsmarkedet.

– En viktig grunn til at vi nå skal samarbeide med Roma er at de har produkter av god kvalitet og et bredt sortiment som vi håper vil passe kundene våre i storhusholdningsmarkedet, sier Terje Døsrønningen, direktør for Tine Partner til avisen.

Tine har aldri før tilbudt mineralvann til sine kunder. Hvor mye avtalen i praksis vil være verdt og hvor stort salg den utløser, er det vanskelig for partene å si noe om. Det ligger ingen garantert minimumsbestilling fra Tines side inne i avtalen, som var gjeldende fra i går, onsdag.

– Vi har en vekst på rundt 15 prosent de siste to årene. Nå får vi tro at veksten blir enda større, sier Katrine Bergersen Klemp. 2016 ble et rekordår for Roma mineralvannfabrikk.

Powered by Labrador CMS