Yasmin prøver igjen

Publisert: 27. januar 2017 kl 11.09
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

I fjor kunne du følge den driftige oslojentas kamp om Miss Norway-tronen.

Ved siden av jobben som ass. butikksjef i Flavours Food Market i Oslo, og i en periode også butikksjef i Point-kiosken på Fornebu, jobbet hun nær sagt dag og natt for å sikre seg tittelen. Det gikk nesten. I et tett finaleheat endte Yasmin på tredjeplass i Miss Norway, og «first runner up» til Miss Universe. Blodslitet ga utrolig nok mersmak.

Hevet aldersgrensen

– Ja, jeg prøver meg igjen, og ambisjonene er ikke noe lavere denne gang, forsikrer Yasmin.

– Jeg trodde fjoråret var den siste muligheten jeg hadde til å delta, på grunn av den øvre aldersgrensen i konkurransen. Men så viste det seg at de har endret reglene og at jeg får én sjanse til, forteller hun.

Det siste året ble noe av et eventyr. Utallige foto-seanser og intervjuer ble avløst av nye vennskap i inn- og utland. Tredjeplassen innebar dessuten at hun var Norges representant i Miss Grande International, en tre uker lang missekonkurranse som ble avholdt i Las Vegas.

– Det var jobb fra morgen til kveld. Det var beinhardt, men det var verdt det, fastslår Yasmin.

Har en fordel

Selv om konkurransen tar mye tid, synes ikke Yasmin det er et problem å kombinere den med butikkjobben.

– Nei, og jeg tror det vil bli lettere i år, for nå vet jeg hva jeg går til.

– Å ha vært med før gir deg kanskje et fortrinn i konkurransen, også?

– Vel, nå har jeg ikke møtt noen av konkurrentene mine ennå, men begge de to som kom før meg i fjor, hadde deltatt i Miss Norway tidligere, så det er i alle fall ingen ulempe!

I tiden fremover skal Yasmin sanke poeng frem mot semifinalen. Det gjør hun blant annet ved å finne personlige sponsorer samt å utføre veldedig arbeid. Ikke overraskende er det siste knyttet til mat, én av hennes store lidenskaper og en viktig årsak til at hun jobber på Flavours Food Market.

– Jeg viderefører Pannekakejentene som jeg startet i fjor, der vi er ute med kaffe og pannekaker til husløse i Oslos gater. I tillegg skal jeg i møte med en organisasjon som arbeider med spiseforstyrrelser for å se om jeg kan bidra med noe der, forteller hun.

Saken fortsetter under annonsen

Om dagligvarebransjen kan smykke seg med en egen Miss Norway, vet vi først om et halvt års tid. Yasmin, derimot, ser det hele klart for seg.

– Den tittelen skal bli min.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb