Nyheter

1400 deltok på Foodscape

Publisert Sist oppdatert

Tett på 1400 besøkende og utstillere deltok på den første utgaven av Foodscape, som skulle inspirere til bærekraftig utvikling i mat- og drikkebransjen.

– Vi er godt fornøyde med vår første møteplass dedikert til å sette bærekraft på menyen for alle som jobber profesjonelt med mat og drikke – fra hav og jord til bord, sier Torill Engelberg, prosjektleder for Foodscape i Norges Varemesse, i en pressemelding.

– Vi kommer til å arrangere Foodscape igjen. Men først skal vi i gang med SMAK i mars 2020, sier Engelberg. – Neste rendyrket møteplass knyttet til bærekraft vil bli Foodscape i 2021.


Foodscape

10. – 11. oktober 2018, Norges Varemesse, Lillestrøm

  • En møteplass og kompetansearena knyttet til utvikling av og løsninger for bærekraftig og sunnere mat og drikke for hele verdikjeden - fra hav og jord til bord.
  • Konferanse som setter bærekraft på menyen
  • En utstilling som viser sunnere, fremtidsrettet mat og drikke, teknologi og bærekraftige løsninger innen emballasje, oppbevaring, distribusjon og avfallshåndtering.
  • Bransjeorganisasjonene som samler seg bak Foodscape er:
    NHO Mat & Drikke, NHO Reiseliv, Kost- & Ernæringsforbundet, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN), DebioInfo, Norges Frukt- og Grønsakgrossisters forbund, Sjømat Norge, Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) og Matvett.



Powered by Labrador CMS