Nyheter

Restauranten Rimanenza er inspirert av Michelin- og stjernekokken Massimo Bottura.

Åpner restematrestaurant i Oslo

Publisert Sist oppdatert

På pop-up restauranten Rimanenza blir det ett bord med plass til 20 gjester. All maten som serveres er basert på overskuddsmat. Mat som ellers vil bli kastet.

Restauranten som er en del av Grundig sitt initiativ «Respect Food», er inspirert av Michelin- og stjernekokken Massimo Bottura.

Restauranten holder åpent fra 24. mai til 8. juni, og det vil kun være én bordsetting. På åpningsdagene er bordsettingen fra 19:30, og det serveres en seksretters til en pris på 595,- per pers.

Bård Nordhagen, nordisk markedssjef i Grundig, sier restauranten er en del av selskapets initiativ «Respect Food» som er iverksatt for å sette økt fokus på matsvinn.

– Dette er en litt annerledes og morsom måte for å øke folks bevissthet rundt det å kaste mat. På restauranten får du en fantastisk seksretters til en relativ lav pris, der all mat er basert på overskuddsmat, sier Nordhagen i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS