KBS

Fra venstre: Shane Zhengming Ma, Geir Jacobsen og Jesper Spies.

Årets Kjøpmenn i Reitan Convenience er kåret

Publisert Sist oppdatert
Shane Zhengming Ma fra Oslo, Jesper Spies fra Haugesund og Geir Jacobsen fra Bodø ble onsdag kåret til Årets Kjøpmann i henholdsvis 7-Eleven i By, 7-Eleven Bensinstasjoner og i Narvesen.
Prisen henger høyt internt, og er et bevis på at kjøpmennene har levert svært gode resultater.

Hver januar inviterer Reitan Convenience til Riksmøte, der kjøpmenn, medarbeidere, eiere og leverandører i 7-Eleven, Narvesen og det nye konseptet Northland samles for å oppsummere året som har gått og for å se inn i 2018. Aller mest spenning er det imidlertid knyttet til kåringen av Årets Kjøpmann.

– Det er en stor glede å få dele ut prisen for Årets Kjøpmann. Vinnerne jobber godt med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier administrerende direktør Mariette Kristenson i Reitan Convenience Norge i en pressemelding.

Det er sterk konkurranse, og det er mange kjøpmenn som vurderes til kjedens mest prestisjetunge utmerkelse. Noen fellestrekk går imidlertid igjen blant årets tre vinnere, ifølge Kristenson: de er gode ledere, har levert sterke resultater og de jobber utefra en holdning om at kunden er den øverste sjefen.

– Vinnerne skaper dyktige, sammensveisede team som igjen leverer sterke resultater og gode kundeopplevelser. De er også gode på mat, drikke, kaffe og bakeri – og de lykkes med å friste kundene til å handle, sier Kristenson.

Powered by Labrador CMS