Nyheter

Tidligere Finsbråten-sjef Harald Bjerknes får ansvaret for en ny, stor avdeling i Nortura. Foto: Nortura

Bjerknes skal lede ny Nortura-avdeling

Publisert Sist oppdatert
Nyansatt salgsdirektør i Nortura Harald Bjerknes skal lede områdene dagligvaresalg og markedskategori, som nå slås sammen i én avdeling.

Ved å slå områdene sammen er målet å bli mer samkjørte, få mer kraft og bli enda mer relevante i markedet, både hos kunder og forbrukere, og både for merkevarene og øvrig dagligvaresalg.

– Nortura har solid forbrukerinnsikt og sterk merkevarekompetanse, samtidig som vi har gode salgsressurser med tett dialog med våre dagligvarekunder. Det å samle merkevare-, forbruker- og kunderessursene våre under ett lederskap skal gjøre oss enda mer attraktive og relevante i markedet, sier konsernsjef Arne Kristian Kolberg i en pressemelding.

Harald Bjerknes (48) begynte som ny salgsdirektør for dagligvare 15. august. Han kommer blant annet fra stillingen som administrerende direktør i Finsbråten. Bjerknes går nå inn i Norturas konsernledelse som konserndirektør for dagligvaresalg og markedskategori.

Robert Bekkhus fortsetter som konserndirektør for S&OP, salgsstyring og industrisalg. Han har tidligere også hatt ansvar for dagligvaresalg.

Mads Bendixby fortsetter som konserndirektør for HR og konsernutvikling. Han har tidligere også hatt ansvar for markedskategorier.

Endringen trer i kraft fra mandag 3. september.

Powered by Labrador CMS