KBS

Burger King-sjef Rune Sandvik skal etablere hamburgerrestauranter i Marchés lokaler.

Burger King åpner 6 nye restauranter

Publisert Sist oppdatert

Burger Kings norske driftsselskap, King Food AS, har signert en avtale med Veikroer Eiendom om å åpne seks nye Burger King-restauranter på samme sted der det i dag drives veikro. Disse vil åpnes i 2018 og 2019. I tillegg innebærer avtalen å se på muligheten for nybygging av et helt nytt restaurantbygg ved Storebaug på E6 i Rygge.

Det er på lokasjonene der Marché i dag driver i Lier, Holmestrand, Kløfta, Vestby, Solli og Lillehammer Burger King vil etablere seg. Marché er for tiden i prosess om avvikling. King Foods avtale med Veikroer Eiendom er inngått uavhengig av denne prosessen.

Alle seks restaurantene har svært sterke og strategisk viktige beliggenheter langs norske veier.

– Denne avtalen innebærer at vi forsterker vår tilstedeværelse kraftig langs norske veier og øker antall Drive Thru-restauranter betraktelig. For oss er det svært positivt, strategisk riktig og ikke minst spennende. Vi ser et stort marked for rask og god kvalitetsmat som ikke dekkes av dagens veikroer eller bensinstasjoner, sier administrerende direktør Rune Sandvik i King Food AS i en pressemelding.

Videre forteller Sandvik at kjeden, som har hatt høy etableringstakt de siste årene, er spesielt glad for at denne muligheten har åpnet seg. Etableringene vil kreve store investeringer, og et godt team er allerede på plass for å lede prosessen.

Målsetningen er at alle syv restaurantene vil bli Drive-Thru restauranter og at flere vil ha åpnet for drift ved årsskiftet 2018/2019.

– Vi ser frem til et langsiktig og godt samarbeid. Med etablering på godt synlige og etablerte lokasjoner vil Burger King bli lagt merke til, sier daglig Hans Anton Nilsen leder i Veikroer Eiendom AS.

Powered by Labrador CMS