Nyheter

Coca-Cola med bringebærsmak

Publisert Sist oppdatert

Blant Coca-Colas høstlanseringer finner du Coca-Cola med bringebærsmak og Sprite med smak av tranebær. Alle nyhetene er sukkerfrie.

Tidligere i år introduserte Coca-Cola både plantebaserte og økologiske drikker. Denne gangen er det de velkjente merkevarene som får nye og sukkerfrie smaker.

Høsten store nyhet er ifølge leverandøren «Coca-Cola Raspberry uten sukker», der smaken av Coca-Cola kombineres med et hint av bringebær.

– Vi jobber hele tiden med å tilby flere sukkerfrie varianter, og gleder oss til å lansere en Coca-Cola som nordmenn aldri har smakt før. I fjor ble Coca-Cola med sitron en stor suksess, og vi er sikre på at mange også vil like kombinasjonen med bringebær, sier Karen Huffman, Norges-sjef for Coca-Cola i en pressemelding.

I vår ble det holdt et Fanta-valg der norske forbrukere fikk bestemme høstens nye Fanta-smak. Resultatet ble gjensyn med en tidligere favoritt.

– Vi ville la folk være med og avgjøre hva vi skulle satse på. Vinneren ble «Fanta Strawberry & Kiwi», en smak som åpenbart har vært savnet av mange. Forskjellen nå er at vi lanserer den i sukkerfri utgave, forteller Huffman.

Fansen til 90-talls helten Urge kan nå glede seg til å sjekke ut nye «Urge Chill guarana» uten sukker. Klassikeren Sprite får også en ny sukkerfri smaksvariant med «Sprite Lemon Lime & Cranberry».

Powered by Labrador CMS