Nyheter

Coop Mega Bislett best i kjeden

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld var butikksjefene fra alle landets Coop Mega-butikker samlet på Norefjell for å dele ut priser og feire sine beste supermarkeder. Til stormende jubel fra fullsatt sal ble Coop Mega Bislett kåret til Årets butikk 2017.

– Dette hadde jeg ikke forventet. Alle ansatte har jobbet knallhardt og stått på for butikken, og det er veldig hyggelig med den anerkjennelsen prisen er, sier butikksjef Jennie Andersson i en pressemelding.

Fantastiske ansatte
Prisen for Årets Butikk tildeles den Coop Mega-butikken med best nøkkeltall i 2017, og kriteriene er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Coop Mega Bislett scorer godt over kjedesnittet på disse nøkkeltallene.
Administrerende direktør Tore Tjomsland i Coop Øst er utrolig stolt av den jobben som gjøres ved Coop Mega Bislett.
– Jennie og hennes kollegaer har nedlagt et stort arbeid gjennom flere år med sterkt fokus på å skape et supermarked i toppklasse både når det gjelder kundetilfredshet og økonomiske resultater, sier Tjomsland.

Coop Mega Bislett er den butikken i Coop Øst med høyest andel salg på økologiske varer og det har vært jobbet mye med denne varegruppen både med sortiment og presentasjon.
– Det har gitt butikken et ekstra konkurransefortrinn og bidratt til suksessen, sier Tjomsland.

Kjede i medgang
Det ble kåret tre regionvinnere som alle var nominert til prisen som Årets Butikk i Coop Mega. Regionvinnerne var Coop Mega Vågsbygd (Vest), Coop Mega Fauske (Midt) og Coop Mega Bilsett (Øst), som til slutt stakk av med den gjeveste prisen.

– Det er viktig å anerkjenne den jobben de ansatte i Coop Mega gjør for å skape så flotte butikker for kundene og medlemmene våre. Kjeden hadde en organisk vekst på 1,2 prosent i fjor og har også så langt i år gjort det desidert best blant supermarkedkjedene. Vi skal også de neste årene etablere et stort antall nye butikker, og det viser at vi er ettertraktet også blant eiendomsaktører, sier Daniel Kyrre Pedersen, kjededirektør Coop Mega.

Powered by Labrador CMS