Nyheter

Etisk skjønnhet

Publisert Sist oppdatert
Den nye produktserien Love Beauty and Planet fra Unilever er bra for både utseendet og planeten.
Love Beauty and Planet er en produktserie uten parabener, silikoner, sulfater og fargestoffer. Flaskene og krukkene er laget av 100 prosent resirkulert plast. Etter bruk er de resirkulerbare.
– Med unntak av korken. Det finnes rett og slett ikke korker av resirkulert plast tilgjengelig. I utviklingen av denne serien har vi tenkt bærekraft i alle ledd, og det har vært svært krevende, innrømmer merkevareansvarlig Line Relling Printzell i Unilever.
– Det har tatt lang tid å finne den riktige sammensetningen og hente ut de beste ingrediensene for hvert enkelt produkt, legger hun til.
Nå er hun kjempestolt over endelig å kunne presentere resultatet.
Hvert av produktene inneholder en etisk fremstilt duft. Hår- og hudpleieproduktene er veganske, og inneholder økologisk kokosolje og plantebaserte rensende ingredienser.
Nyheten Love Beauty and Planet består av fire serier og lanseres i Norge med til sammen 17 produkter. Murumuru butter and rose (rosa), Coconut water and Mimosa (blå), Coconut oil and Ylang ylang (gul) og Shea butter and Sandalwood (brun).
Murumuru-smør er for eksempel hentet fra nøtten til Murupalmen i Amazonas. Murumuru er kjent for å gi rikelig med næring til hud og hår, og er hentet fra en bærekraftig kilde.
Serien blir tilgjengelig hos Norgesgruppen, Bunnpris, H&M og Sparkjøp.
Powered by Labrador CMS