Nyheter

FOTO: SCANPIX

Fant synål i banan kjøpt på Coop: – Skremmende!

Publisert Sist oppdatert

Madeléne Leidland ble stukket av en nål da hun skulle spise en banan kjøpt på sin lokale butikk i Sarpsborg. Coop har anmeldt hendelsen til politiet, skriver NRK.

Forrige søndag kjøpte hun en banan på sin lokale Coop-butikk i Sarpsborg. Da hun dagen etter skulle skjære den opp for å ha den i en frokostbolle, stakk hun seg på en skarp gjenstand.

– Det var en synål som stakk ut av bananen. Hadde den vært trykt lengre inn kunne jeg ha spist den. Det kunne blitt skummelt, forteller Leidland til NRK.

Det var Sarpsborg Arbeiderblad som først skrev om hendelsen.

Nåler skjult i frukt og bær har ikke vært noe kjent problem i Norge tidligere, opplyser Coop.

– Det er første gang vi har sett dette i Norge. Det er ren sabotasje og handler kun om å skade kundene våre og vårt omdømme. Dette var forhåpentligvis første og siste tilfelle, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop.

Coop har anmeldt saken til politiet. Kristiansen forteller til NRK at alle deres butikker er videoovervåket. De skal undersøke om det er mulig å se noe på opptaket. Coop vet både når på døgnet bananene ble kjøpt, og når de fikk dem inn i butikken.

Krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg sier til NRK at det å putte nåler i frukt er straffbart.

– Det kan føre til stor skade dersom en person får nålen i munnen. Det er helt åpenbart straffbart, men det kan være vanskelig å bevise, sier han.

Powered by Labrador CMS